Yayın tarihi : 17 Nisan 2024
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  kurum içi bayramlaşma merasimi, Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve idari personelin katıldığı bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu personel ile tek tek bayramlaştı ve bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak son dönemde eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında gerçekleştirilen çalışmalardan büyük bir gurur duyduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Bayramlaşma töreni sırasında ÇOMÜ Devlet Konservatuarı da mini bir dinleti gerçekleştirdi.